- Boeken
- Voedsel
- inmaken, conserveren
- TSUKEMONO
BERCKEL, PETER VAN
TSUKEMONO
32,95incl BTW
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving TSUKEMONO
Tsukemono is de Japanse verzamelnaam voor gefermenteerde groenten, wat wij in het westen
pickles noemen. In Japan worden tsukemonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten.
Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluitaan bij de huidige belangstelling
voor gefermenteerde voeding.
Iedere dag een pickle.
Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente,
zelfs de soorten die je al door en doordacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratie
en een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie.
Kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Alstoegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.
pickles noemen. In Japan worden tsukemonopickles bij iedere maaltijd als bijgerecht gegeten.
Deze eeuwenoude methode is eenvoudig toe te passen en sluitaan bij de huidige belangstelling
voor gefermenteerde voeding.
Iedere dag een pickle.
Pickles zijn een culinaire toevoeging aan je maaltijd. Het is een hernieuwde kennismaking met groente,
zelfs de soorten die je al door en doordacht te kennen. Door het pickle-proces ontstaat smaakconcentratie
en een unieke knapperigheid. En door de start van het fermentatieproces ondersteun je met deze pickles je spijsvertering en darmconditie.
Kok en natuurvoedingskundige Peter van Berckel leert je om op een eenvoudige en snelle manier groente-pickles te maken. Met meer dan vijftig - veelal vegan - recepten kun je direct zelf aan de slag. Je kunt kiezen uit traditionele Japanse recepten en pickles uit de westerse keuken. Alstoegift geeft Peter je handzame informatie over vitale voeding als boost voor je dagelijks leven.
Leesfragment
Specificaties
- MerkRineke Dijkinga Books
- GroepETEN EN DRINKEN ALG (440)
- Categorieëninmaken, conserveren
- Barcode9789081821575
- LeverstatusActief
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven