- Boeken
- Voedsel
- basis kookboeken
- HET UPSIDE DOWN-KOOKBOEK
FRANKS, DOMINIC
HET UPSIDE DOWN-KOOKBOEK
24,95incl BTW
Nog niet verschenen. Wordt verwacht op: 21-11-2025
Vertrouwd sinds 1927
Persoonlijke aandacht en advies
Vanaf 17,50 gratis verzenden NL & BE
Meer dan 150.000 artikelen online
Omschrijving HET UPSIDE DOWN-KOOKBOEK
Hartige en zoete traybakes volgens de tarte tatin-methode
Tarte Tatin is het bekendste ''op z''n kop-gerecht'' en
dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek.
De gerechten worden in omgekeerde volgorde
opgebouwd: startmet suiker of vet om het kookproces
te ondersteunen, voeg de ingredienten toe en
maak het af met een deeglaag. Het leukste moment
is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten
ondersteboven staan van het resultaat!
Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon
iberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde
sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas
met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim.
Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapes
en ''vol au vents'' met shiitake, roomkaas
& knoflook. Serveer doordeweeks een upside
down spanakopita of een tatin van tomaten, feta &
bieslook.
Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts
en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk
met bijgerechten & salades en met uiteraard
een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten,
baktechnieken en keukenequipment.
Tarte Tatin is het bekendste ''op z''n kop-gerecht'' en
dat is waar het om draait in het Upside Down-kookboek.
De gerechten worden in omgekeerde volgorde
opgebouwd: startmet suiker of vet om het kookproces
te ondersteunen, voeg de ingredienten toe en
maak het af met een deeglaag. Het leukste moment
is natuurlijk als je het baksel omdraait en je gasten
ondersteboven staan van het resultaat!
Bak spectaculaire hartige gerechten zoals jamon
iberico-aspergetaartjes of taartjes met gehalveerde
sjalotten & roomkaas. Maak een traybake van ananas
met donkere rum of minitaartjes met peer & pruim.
Start een dinertje met appetizers als chiligarnalenbaconcanapes
en ''vol au vents'' met shiitake, roomkaas
& knoflook. Serveer doordeweeks een upside
down spanakopita of een tatin van tomaten, feta &
bieslook.
Zoet en hartig; appetizers, hoofdgerechten, desserts
en spektakeltaarten. Inclusief een bonushoofdstuk
met bijgerechten & salades en met uiteraard
een goede uitleg over de te gebruiken deegsoorten,
baktechnieken en keukenequipment.
Reviews
0.0/5.0
Gemiddelde uit 0 reviews
Meest behulpzame reviews
Nog geen reviews geschreven