Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Sous Vide -het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op e Tzschirner, Hubertus

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
19,99
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Het langzaam garen van vacuum verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuum' geseald in een vacuumzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuum koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuum koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeen de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 256
Verschijningsdatum: 10-08-2022
Verschijningsvorm: gebonden

Specificaties

MerkVELTMAN UITGEVERS BV
CategorieKoken en apparatuur
Tags 2200103635026 9789048309085
EAN Code
Per STUK:2200103635026
Per STUK:9048309085
Per STUK:9789048309085
Artikelcode0010363502
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

         

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen