Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Met de controleur aan tafel -Weetjes over eten en drinken Ruysschaert, Stefan

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
29,95
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Hoe interessant en uitdagend de fiscaliteit ook is, soms is het ook leuk om eens iets anders te doen. Dat was de gedachte die leefde bij de auteur om zichzelf en anderen aan te zetten om eens de tijd te stoppen en lekkere gerechten te bereiden. Alles begint met de liefde voor het product, voeg er geduld en leergierigheid aan toe en je ontdekt al snel de passie van een ambachtsman in de chef-kok.

Tijd nemen voor gezelligheid is in de huidige maatschappij waar het iedereen aan tijd ontbreekt niet zo evident. In dit boek vind de lezer klassiekers uit de Belgische maar ook internationale keuken die bij een goed glas voor een gezellige sfeer zullen zorgen.

De auteur kon het toch niet laten om de btw-regels rond spijzen en dranken in herinnering te brengen aan de lezer. En samen met de regels rond de geregistreerde kassa zijn die niet zo evident.

En hij zorgt voor de nodige weetjes die op een feest aan tafel of aan de toog stof voor reflectie geven... Weet u waarom de gewone vork in het bestek vier tanden heeft? Kent u het fijnste stukje van de kip: sot l'y laisse? Weet u waarom bepaalde eieren bruin en andere wit zijn? Waarom de bananen krom zijn? Kent u de oorsprong van de "hot dog"? Waarom een kreeft "Thermidor" zo heet? Waarom heet een louche cafe "kapperdoes"? En wat is een "bruin" cafe? Waar mogelijk wordt ook aandacht besteed aan gezond en vegetarisch koken!

Geniet van dit boek in al zijn aspecten!

5e, herwerkte en uitgebreide uitgave

Stefan Ruysschaert is beroepshalve met fiscaliteit bezig maar leerde de basisvaardigheden van het koken bij Spermalie in Brugge. Een gepassioneerde kok is een ambachtsman die de liefde voor het product omzet in heerlijk gerechten. Koken is een permanent leerproces en ons adagium is dan ook "quidquid discis tibi discis".


Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 384
Verschijningsdatum: 07-08-2023

Specificaties

MerkMAKLU BV
CategorieOverig
Tags 2200119593822 9789046612125
EAN Code
Per STUK:2200119593822
Per STUK:9789046612125
Artikelcode0011959382
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen