Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
34,95
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Er is een beweging aan de gang om bewuster om te gaan met voeding voor een betere gezondheid, voor de bescherming van onze planeet en voor het vermijden van dierenleed.



We kunnen er niet meer omheen.



DE BASIS Plantaardig sluit zich aan bij deze voedings(r)evolutie en geeft je inzicht in producten en smaakmakers zoals sojasaus, edelgistvlokken, aquafaba en miso. Dit boekje verklaart het belang en het nut van plantaardige eiwitten, staat stil bij het belang van de vijfde smaak umami en leert je via tientallen kook- en snijtechnieken om groenten, fruit, zaden, granen en peulvruchten op de juiste manier te verwerken.



Plantaardig roerei? Bechamelsaus zonder boter? Hoe maak je zeewierbouillon? Kun je een kaaskroket even lekker maken zonder kaas? Hoe evenaar je de smaak van vlees als je het niet gebruikt?



Alle beschrijvingen en recepten werden opgetekend door vegan chef Pieter-Jan Lint en op een eenvoudige manier in beeld gebracht door culinair fotograaf Tony Le Duc.



'Dit boekje toont je alle basiskennis die nodig is om plantaardig te leren koken.'

Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 352
Verschijningsdatum: 06-03-2024

Specificaties

Merk92690 Import
CategorieOverig
Tags 2200119545418 9789490028909
EAN Code
Per STUK:2200119545418
Per STUK:9789490028909
Artikelcode0011954541
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen