Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
34,95
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Hartig of zoet, knapperig of smeuig, glutenvrij of traditioneel, in dit boek vindt elke foodie een taart of quiche naar zijn smaak. Bak klassiekers zoals quiche lorraine, flammkuchen of tarte tatin, en ontdek originele recepten met verrassende combinaties. Wat dacht je van groentetaart met butternut, gekonfijte rode ui en verse geitenkaas, een vegan quiche met champignons, kastanjes en tofu of een chocoladetaart met geroosterde boekweit en cacaonibs? Emilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l'assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.

Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 176
Verschijningsdatum: 17-02-2023

Specificaties

MerkCENTRALE UITGEVER DELTAS
CategorieBasis kookboeken
Tags 2200119143263 9789044763577
EAN Code
Per STUK:2200119143263
Per STUK:9789044763577
Artikelcode0011914326
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen