Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

The book of jewish food -An odyssey from samarkand and Vilna to the present day - 25t Roden, claudia

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
38,95
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Artikelomschrijving

A result of 16 years of research, The Book of Jewish Food was originally published in 1997 when Jewish cuisine was overlooked by the food industry and enjoyed instead behind closed doors around the world. In this revolutionary book, Roden shone a light on the diverse flavours and cultural origins of those dishes, revealing the beauty and simplicity of traditional Ashkenazi and Sephardi food on the page for the first time. In doing so, she put Jewish food on the map and changed the modern culinary landscape for good.

This beautiful 25th anniversary edition with new content and recipes is a celebration of the food that has transformed our world, and will make the perfect gift for any home cook.
Taal: eng
Aantal pagina's: 608
Verschijningsdatum: 30-05-2022

Specificaties

Merk56366 Import
CategorieOverig
Tags 2200118486316 9780241996645 0241996643
Artikelcode0011848631
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

         

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen