Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
39,95
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Hendrik and his father Raymond Dierendonck have grown in recent years into the benchmark for everything to do with meat. They supply only the highest quality and are followed by any number of top chefs. Dierendonck is one of the pioneers of the international 'nose-to-tail' philosophy, in which literally every part of the slaughtered animal is utilised. He has specialised particularly in the processing and maturing of exceptional meat, including from the Belgian Red cattle breed from West Flanders.Enjoy the most delicious classic cuts from the butcher's counter; wonder at the craft and skill of the butcher; and learn to process and prepare meat in the Dierendonck style from the dozens of adventurous and timeless recipes in this book. The Butcher's Book has grown into a true cult publication in recent years and has now been supplemented with more than twenty achievable, refined recipes from his starred restaurant Carcasse.With text contributions from Hendrik Dierendonck, Rene Sepul, Marijke Libert and Stijn Vanderhaeghe, and high-class photographs by Thomas Sweertvaegher, Piet Dekersgieter and Stephan Vanfleteren.
Taal: eng
Verschijningsdatum: 17-12-2021

Specificaties

Merk19874 Import
CategorieOverig
Tags 2200118149860 9789463887946
EAN Code
Per STUK:2200118149860
Per STUK:9789463887946
Artikelcode0011814986
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

         

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen