Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending (NL en BE)

U ziet onze winkelvoorraad

Patisserie! -230 recepten, 3500 foto's et ultieme handboek Felder, Christophe

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
39,99
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen Onze winkelvoorraad 1
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (NL en BE)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Artikelomschrijving

Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geillustreerd met stap-voor-stap-foto's. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geinteresseerd is in patisserie.

macarons - bonbons - cremes - taarten - deegsoorten - decoratie - brioches - viennoiseries - lekkernijen - adventkoekjes

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hotel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gateaux (2004), Glaces et Desserts glaces (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Speculoos (2010) - en de waardevolle serie Lecons de patisserie (2005-2009) in negen delen.'Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.' - Christophe Felder

Dit is een uitgebreide heruitgave van het boek (Patisserie!, isbn: 9789048313662) met 80 extra pagina's over hartige patisserie!
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 880
Verschijningsdatum: 16-11-2021

Specificaties

MerkVELTMAN UITGEVERS BV
CategorieOverig
Tags 2200118184977 9789048319992
Artikelcode0011818497
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

         

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen