Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Wereldbroden -Brood bakken met 100 recepten vanuit de hele wereld Dupuis-Gaulier, Sophie

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
33,99
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Wereldbroeden: 100 broodrecepten van over de hele wereld



Van Azie tot Europa, van het Midden-Oosten tot India, van van Latijns Amerika tot de Verenigde Staten: ieder land heeft zijn eigen tradities rond het bakken van brood. In Wereldbroden vind je 100 heerlijke internationale recepten om je eigen brood te bakken. In het afgelopen jaar zijn mensen in Nederland en Vlaanderen massaal brood gaan bakken. Deeg kneden is een rustgevende bezigheid en de geur van vers gebakken brood geeft een gevoel van geborgenheid. Een heerlijk ambachtelijk product dat ook nog eens ontspanning en voldoening brengt.



Met recepten voor Halla (traditioneel brood voor de shabbat) uit Israel, Shokupan (superzacht Japans witbrood), Turkse Pogaca (brood met feta en peterselie), Panini en Ciabata uit Italie, Russische Prianik, Duitse Lebkuchen, Schots rozijnenbrood en nog vele andere internationale broden.



Een heerlijk boek met makkelijke recepten en goed verkrijgbare ingredienten. Een stevig boek dat goed open blijft liggen op de keukentafel. De fotografie en vormgeving zijn prachtig, net als in de andere vijf delen in de serie Wereldgerechten.



Sophie Dupuis-Gaulier is culinair styliste en kookboekenauteur. Ze woont in Parijs en laat zich voor haar boeken vooral inspireren door haar reizen. Haar motto is Bon et beau: Lekker en mooi, en dat spat inderdaad van haar boeken af! Ze werkt vaak samen met foodfotograaf Guillaume Czerw, ook voor dit boek.


Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 224
Verschijningsdatum: 11-10-2021

Specificaties

MerkUNIEBOEK BV
CategorieOverig
Tags 2200118085618 9789000379682 9000379687
EAN Code
Per STUK:2200118085618
Per STUK:9000379687
Per STUK:9789000379682
Artikelcode0011808561
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

         

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen