Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
39,99
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Italian food: comfort food of the purest kind. Like so many of us, Sergio Herman has been captivated by Italy's food culture for many years. Who doesn't love a plate of pasta? Italian cuisine is loved all over the world, and the food is part of our collective culinary heritage. But the focus always seems to be on authenticity; there is little experimentation with new flavour combinations.



Sergio is changing this with his personal take on 'cucina nuova'. In over 60 recipes - which are well within the reach of the home cook - he presents dishes that are based on Italian classics, but have their own logic and distinctive twists that fully reflect his vision of the new Italian kitchen. So rather than an authentic pasta carbonara with bacon, think in terms of carbonara with pipe rigate and North Sea crab, or pappardelle with Zeeland mussels and 'nduja instead of vongole.



Let's allow ourselves to be surprised by the Italian kitchen.
Taal: eng
Aantal pagina's: 288
Verschijningsdatum: 20-05-2021

Specificaties

Merk67847 Import
CategorieBasis kookboeken
Tags 2200117916708 9789038810003
EAN Code
Per STUK:2200117916708
Per STUK:9789038810003
Artikelcode0011791670
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen