Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
32,50
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Met 'Basisboek Indonesisch' haal je 130 recepten met stap voor stap fotografie en -uitleg in huis. De verzameling recepten geeft je op een praktische manier basiskennis over de Indonesische keuken. Het zijn de gerechten waarmee Francis Kuijk is opgegroeid, en vele recepten zijn overgedragen van moeder op dochter. Bovendien geeft zij in 'Basisboek Indonesisch' goede informatie over ingredienten - waar ze te kopen en hoe ze te bereiden en bewaren -, bijzonder keukengerei en handige technieken om zelf aan de slag te gaan.

De Indonesische keuken kent verschillende nuances. Sommige streken hebben een zoetere ondertoon in hun gerechten en andere streken juist een zoutige. Sommige recepten zijn uitgesproken heet door het gebruik van bepaalde pepers, of zijn beinvloed door andere keukens. Dit alles maakt de Indonesische keuken veelzijdig en vooral boeiend.

In dit boek staan recepten voor doordeweekse maaltijden, zoals de bekende 'rendang' (pittige runderstoof), verschillende sates, roerbakgerechten (inclusief vegetarische varianten) en 'soto' (smaakvolle en aromatische kippensoep). Je zal ook recepten aantreffen voor smaakmakers, bijgerechten en voor zoete en hartige hapjes, varierend van loempia's en 'pangsit' tot spekkoek en de koekjes 'kue kuping gajah' (olifantenoortjes). En natuurlijk is een Indonesisch kookboek niet compleet zonder tips en menusuggesties voor de Indonesische rijsttafel. Je wordt door Francis aan de hand genomen en krijgt een plekje aan haar keukentafel, terwijl ze haar tips en geheimen met je deelt.


De Nederlands-Australische Francis Kuijk heeft Indonesische roots en werd in 2016 bij het grote publiek bekend als finalist van 'Heel Holland Bakt'. Sindsdien geeft ze workshops en demo's door het hele land, waarin de authentieke Indonesische keuken centraal staat. Ze staat geregeld in de keuken bij 'Tijd voor MAX' op NPO 1 en is wekelijks te zien als huischef bij 'Brabants Bont' op Omroep Brabant. In 2017 verscheen haar eerste kookboek.
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 336
Verschijningsdatum: 26-03-2019

Specificaties

MerkGOOD COOK PUBLISHING
CategorieKeuken per land en streek
Tags 2200106737277 9789461432087 9461432089
EAN Code
Per STUK:2200106737277
Per STUK:9461432089
Per STUK:9789461432087
Artikelcode0010673727
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen