Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Spicy chef -Stories and recipes from de li Ndehof Bahadoer, soenil

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
54,99
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Dit artikel is tijdelijk niet leverbaar en heeft een gemiddelde levertijd van 2 weken.
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Soenil Bahadoer's kitchen is a place where East meets West. At De Lindehof, his two-star restaurant in the Dutch town of Nuenen, Soenil loves to surprise the taste buds of his guests. He infuses cosmopolitan gastronomy with Indian-Surinamese ingredients and flavours, and the results are both eye-catching and mouth-watering. His dishes are a perfect fusion of Surinamese street food and haute cuisine - Soenil Bahadoer is the culinary equivalent of jazz-rock.



With over fifty recipes, Spicy Chef tells the story of Soenil's Surinamese roots, and the role that food plays in his family. He offers tasty snacks such as brioche with bacalao and a compote of charred tomatoes, as well as main dishes like rendang with ginger beer ice cream and his family recipe for Surinamese bami noodles with mustard greens. The dishes in this beautiful book are both doable and daring, and provide a window into Soenil's new Surinamese-Hindustani cuisine.



'It's impressive how Soenil Bahadoer is able to put his energy and exuberance into his dishes in such an enjoyable and above all delicious way. In his own inimitable fashion, he integrates herbs, spices, and ingredients to form a harmonious, unique whole. Now more than ever, Soenil Bahadoer is one of the defining figures at the pinnacle of Dutch gastronomy.' - Jury for the Gault&Millau Awards 2020, who named Soenil Chef of the Year 2020



'Soenil Bahadoer is one of the Netherlands' Greats.' - culinary journalist Joel Broekaert in Dutch daily NRC Handelsblad
Taal: eng
Aantal pagina's: 288
Verschijningsdatum: 01-09-2020

Specificaties

Merk67847 Import
CategorieOverig
Tags 2200107384913 978903880766900682
EAN Code
Per STUK:2200107384913
Per STUK:9789038807669
Artikelcode0010738491
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen