Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
49,99
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Dit boek wordt op uw verzoek opnieuw geprint. Dit duurt gemiddeld 5 werkdagen.
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Dit boek is een onmisbare bevattelijke leidraad voor al wie geinteresseerd is, of direct of indirect betrokken is bij de technologie van het bierbrouwen: de bedrijfsleider, de ingenieur, de operator, de laborant, de man op de vloer en niet in het minst de hobbybrouwer.

Geen receptuur voor bieren op maat en smaak, geen vlucht in de doolhof van biochemische pathways waartoe de bierbrouwerij zich zo goed leent, maar een onderbouwde analyse en synthese om elke handeling, elk stadium beter te begrijpen en bij te dragen aan de kwaliteit van het product.


Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 310
Verschijningsdatum: 10-12-2019

Specificaties

MerkTERRA ZUTPHEN BV, UITG.
CategorieLevensmiddelentechnologie
Tags 2200107288440 9789401466707
EAN Code
Per STUK:2200107288440
Per STUK:9789401466707
Artikelcode0010728844
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

         

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen