Inloggen
Winkelmandje

Vanaf € 17,50 gratis verzending

U ziet onze winkelvoorraad

Fizz -The beginner's guide to m Natural, non-alcoholic fermen Serulus, Barbara

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
18,99
Zet op verlanglijst

Verschijningsdatum -> onder de artikelomschrijving

Indien voor 18.00u besteld: Levertijd; 1-2 werkdagen
Toevoegen aan favorieten
  • Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
  • Bijna altijd een scherpe prijs voor kantoorartikelen
  • Gratis verzending vanaf € 17,50 (Binnen NL)
  • Retouren na mailoverleg met de winkel
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Fermentation produces fantastic non-alcoholic drinks. Think of a fresh and tart kombucha, a thirst-quenching water kefir, or an earthy beet kvass...they all fizz with healthy bacteria and they all surprise you with their complex taste. More and more, you'll see these drinks offered in top restaurants and cocktail bars. But you can also make them yourself.

Fermented drinks, with their natural sparkle and slightly yeasty taste, are a great alternative to wine or beer. They are perfect for those who want to consume less alcohol and those who want to give a probiotic boost to their body. This book tells you everything you need to know to brew these healthy and alcohol-free drinks yourself. You will find accessible recipes with step-by-step illustrations, scientific background information on the fermentation process, and 'juicy' anecdotes about the origin of these extraordinary drinks.
Taal: eng
Aantal pagina's: 144
Verschijningsdatum: 04-11-2019

Specificaties

MerkBIS PUBLISHERS
CategorieOverig
Tags 2200107136536 9789063695446
EAN Code
Per STUK:2200107136536
Per STUK:9789063695446
Artikelcode0010713653
VerpakkingSTUK

Stel een vraag over dit artikel

         

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen